top of page

parket verwijderen of plavuizen vloeren verwijderen?
Wij verwijderen professioneel uw vloer binnen eventueel in
24 uur

Bel direct: 035-2057041 / 06-14351914 of

Vraag direct een offerte aan, binnen 1 uur heeft u een prijs!

Wij ontruimen ook uw woning!

Is er iemand overleden? Of moet iemand verhuizen wegens een ziekte of ouderdom? Moet het huis aan de woningbouw worden opgeleverd? Of voor de verkoop? Wij helpen u graag verder! Wij ontruimen uw woning voor € 6,- per vierkante meter, daarnaast demonteren wij alle apparaten, verlichtingspunten etc en voeren alles netjes af naar de stort of via één van onze containers. Wij leveren uw woning Bezemschoon op!

Heeft u een leuke inboedel? Wij zijn bereid uw woning bezemschoon op te leveren in ruil voor uw inboedel. Of een gedeelte van de prijs.

SPOED? Wij kunnen uw woning al binnen 24 uur bezemschoon opleveren.

Smerige woning professioneel reinigen?

Heeft u een woning die onleefbaar is verklaard door de woningbouw? Wij reinigen deze professioneel. Wij zorgen voor professionele opvang van de bewoner in een verzorgingstehuis voor een periode van 5 dagen. Vervolgens halen wij eerst al het afval weg en laten de woning professioneel reinigen.

De kosten voor deze klus is met een levertijd van 7 dagen € 30,- per m2 en € 500,- voor de opvang in een verzorgingstehuis voor personen boven de 55 jaar of opvangtehuis voor personen onder de 55 jaar.  Hierna is de woning in perfecte staat.

bottom of page